iPhonella pelaaminen

iPhonella voi pelata nykyään monia hyvin erilaisia pelejä. Pelejä voi etsiä, ladata ja ostaa App Storesta, jossa on iso valikoima niin ilmaisia kuin maksullisiakin pelejä. Pelit ovat luokiteltu eri kategorioiden mukaan, joten niitä on helppo selailla esimerkiksi sen mukaan, mikä itseä kiinnostaa eniten. Vaihtoehtoja on monia, kuten toiminta-, musiikki- ja älypelejä, eivätkä pelit ole aina välttämättä pelkkää viihdettä, vaan niistä voi olla paljon hyötyäkin.

iPhonen suosituimmat pelit

Jos ei osaa päättää, mistä ja millaisista peleistä pelaamisen aloittaisi, voi kokeiluun laittaa vaikka iPhonen suosituimmat pelit. Esimerkiksi täältä löydät vuoden 2019 ladatuimmat iPhone-pelit. Joukossa on niin maksuttomat kuin maksullisetkin pelit. Suosituimmat pelit löytyvät toki myös suoraan iPhonesta App Storen kautta. Vuoden 2019 paras iPhone-peli Applen mukaan puolestaan on Sky: Children of the Light eli suomeksi Taivas: Valon lapset, joka on sosiaalinen seikkailupeli, jota myös kannattaa kokeilla.

Lisävarusteita pelaamisen tehostamiseksi

Eri pelien pelaamiseen ei tietysti tarvitse muuta kuin iPhonen, mutta jos siitä haluaa saada vielä enemmän irti, voi hankkia eri lisävarusteita. Tarjolla on esimerkiksi peliohjaimia, niin langallisia kuin langattomiakin, ja puhelimen jäähdyttimiä. Kaikkia mahdollisia pelaamista parantavia varusteita, mitä tarvitset löytyy täältä. Tällä sivulla on eroteltu, mikä lisävaruste sopii mihinkin iPhone-malliin, joten omaan puhelimeen sopivat varusteet löytyvät helposti. Lisävarusteet helpottavat pelaamista ja näin ollen voit paremmin keskittyä olennaiseen eli hauskanpitoon.

Comments Off on iPhonella pelaaminen

Filed under Uncategorized